Oldalak

2011. március 29., kedd

A doki válaszol - Part I.

Rosszabb pillanataimban kérdésekkel bombázom magam. Ezek a bejegyzések arra szolgálnak, hogy a saját magam kérdéseit saját magam, mint az újságokban a dokik megválaszoljam. 


Kedves Gábor, néhány megválaszolatlan kérdést tettél fel, amelyekre legjobb tudásom szerint megpróbálok válaszolni neked. Létezik, hogy valaki 6 évig úgy szerelmes, hogy nem szeretik vissza? Létezik. Lásd a saját magad példáját, meg tegnap este valaki más is beszámolt neked egy ugyanilyen esetről. Megoldást nem tudok javasolni, de még mindig jobban állsz, mint az öreg Goethe, akiről azt mondták, hogy egész életében szerelmes volt, de sose szeretett. Neked még van esélyed. 


Létezik, hogy a nők annyira komplikáltak, mint amilyennek mutatkoznak? Igen, bár a látszat néha csal. Ilyenkor egyszerűen félre kell tedd a saját logikád, próbálj meg a nők agyával gondolkodni. Garantáltan nem fog menni, de egy próbát megér. Életre szóló élmény lehet. Ha nem jön össze, menj el a legközelebbi (általad már ismert) kocsmába, és egy haverral igyál meg egy sört és meséljetek sztorikat hőskorotok nőzéseiről. Nem oldódik meg semmi, de azon az estén jobban fogod érezni magad. 


És létezik, hogy van olyan nő, aki nem szereti, ha udvarolnak neki? Nincs. Vagy nem kedvel, vagy csak a bolondját járatja veled és játszik. Az utóbbi a jobb eset, mert még lehet belőle valami. Az előbb már mondtam, hogy a nők komplikáltak, sok türelem kell hozzájuk. Azt már te is tudod, hogy nélkülük siralmas az élet. Mondom: kitartás. 


A doki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése